Adidas Yeezy 750 Boost

0 0
Read Time:2 Minute, 25 Second

Beskrivning

Adidas Yeezy 750 Boost kom till lansering efter att 2013 avslutade artisten och skodesignern Kanye West sitt femåriga samarbete med Nike och startade ett nytt samarbete med Nike konkurrent Adidas. Den främsta anledningen var att Adidas inte bara tillät honom att ha full kontroll över skodesignerna utan också gav honom royalty från försäljningen av alla skorna. Yeezy 750 Boost är den första sneakern som Kanye West har designat för de tre strecken sedan den officiella 2013-samarbetets tillkännagivande.

Speakern komponenter börjar från en högkvalitativ mocka häl till minimal konstruktion genom det hela, visar silhuetten uppmärksamhet på detaljer och öga för perfektion som har följt Kanye West under hela sin karriär. Med full längd inre boost som träffar yttersulan medan en perforerad vamp ger ventilation till livsstilsmodellen.

Adidas Yeezy 750 Boost lanserades med en enorm efterfrågan den 14 februari 2015 med en mycket begränsat antal. Färg kombinationen som lanserades var ”OG Light Brown” och var den första färgkombinationen för denna modell. Efter denna modell lanserades tre andra färger som ”Triple Black”, ”Chocolate” och ”Light Grey Glow In the Dark”. Sedan den sista lanseringen oktober 2016 har vissa färgkombinationer återlanserat med ett få antal förutom dessa tillfällen har det inte varit några nya lanseringen Yeezy 750 Boost modellen.

Adidas Yeezy 750 Boost Bilder

Yeezy 750 Boost OG Light Brown
Stockx – OG Light Brown
Yeezy 750 Boost Triple Black
Stockx – Triple Black
Yeezy 750 Boost Chocolate
Stockx – Chocolate
Yeezy 750 Boost Light Brown Glow in the Dark
Stockx – Light Grey Glow In the Dark
Mr Foamer Simpson – Adidas Yeezy 750 Boost Review

  • Designer: Kanye West
  • Passform: True to size
  • 750
  • Kollektion/märke: Adidas
  • Färgscheman: 10+st

Trendigt

Kanye West designade sneaker lansering av den första Yeezy modellen under det nya märket är denna design en mycket eftertraktad modell. Genom en framtids design passar denna sneaker med de flesta stilarna. På grund av det begränsade antalet lanserade par är denna modell en mycket sällsynt ute på gatorna. Vilket leder till att de kan användas vid mer speciella tillfällen och är en mindre vardaglig modell. För att anvädningen av dessa visar kunskapen kring sneakers samt att en vet mycket och är en så kallad ”sneakerhead”.

Nackdelar

På grund av det begränsade antalet lanserade par av denna modell är det mycket svårt att få tag på dessa sneakers. Med åren som gått sen de först lanserades är det fåtal som aldrig är använda. Detta leder till att priset för de är extremt högt på andrahandsmarknaden för att ens få tag på dem.

Sammanfattning av analysen

Bara en titt på Adidas Yeezy 750 Boost och någon skulle veta att det inte är en av dessa genomsnittliga sneakers. Det är en hög-sneaker med en futuristisk design i en högkvalitativ mocka eller nubuck övre och Boost sula enhet. Det passar lite avslappnat på kragen, så dess stil kan maximeras när den paras ihop med jeans eller mjukisbyxor.

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här Yeezy

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen