Adidas Yeezy Powerphase Calabasas 'Core Black'

Adidas Yeezy Powerphase Calabas

0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Adidas Yeezy Powerphase Calabas är framförallt känt för att vara Kanye Wests första samarbete med Adidas, där sneakern inte utgår ifrån de världskända Boost-tekniken. Liksom andra modeller lanserade av West har denna sneaker även fått en hel del kritik. En av dessa är de tidigare nämnda utslutningen av den enormt bekväma Boost-tekniken. Utöver detta påstår även många att denna sneaker är allt för lik Reebok Classics sneakersen, vilket får köparna att tappa intresset för dessa sneakers. Trotts det negativa är sneakern väldigt tjusig med sin minimalistiska design och retrostil. För de förstklassiga material som använts för dessa sneakers är därmed priset relativt acceptabelt. Dessutom är dessa sneakers enklare att hitta och köpa, i jämförelse med andra Yeezy modellerna.

Foto: Goat.com

Stil och passform

En av de negativa aspekterna med denna sko är framförallt att den inte är unisex. Denna modell är endast lanserad i herrstorlekar, där det däremot finns halvstorlekar för att finna den perfekta passformen. Rekommendationerna för dig som vill köpa ett par av dessa sneakers är däremot att gå upp en halvstorlek, med anledning till den smala designen på sneakern, samt den icke avtagbara innersulan som kan skapa trånghet. För damer som är intresserade av att köpa och använda dessa sneakers finns det självklart en lösning.

Foto: Goat.com

sneakerns ideala passform. Det är även viktigt att notera att skon erhåller frihet i ankelrörelsen trotts den trånga designen, vilket har blivit möjligt genom den låga halsen på skon. Precis som många andra sneakers har det i denna fall även använts snören på ovandelen av skon. Detta med anledning till att kunna anpassa passformen ytterligare efter egna behov som användare, samtidigt som detta lyfter fram retro stilen på sneakern.

Adidas Yeezy Powerphase Calabas Versioner

Adidas Yeezy Powerphase Calabas 'Core Black'
Foto: Goat.com
Adidas Yeezy Powerphase Calabas 'Grey'
Foto: Goat.com
Adidas Yeezy Powerphase Calabas 'OG'
Foto: Goat.com

Fördelar

 • Mångsidig
 • Prisvärd i jämförelse med liknande modeller
 • Komfortabel och bekväm
 • Lättviktig
 • Premiumkänsla
 • Lätt att matcha med kläder

Nackdelar

 • Risk för nedsmutsning och slitage
 • Kan finnas färgskillnader mellan överdelen och resterande delar av sneakern.
 • Liknar Reebok Classics
 • Få varianter, få färger och mönster
 • Enkla att hitta och köpa

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här YEEZY

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen