Adidas Yeezy 450

0 0
Read Time:1 Minute, 47 Second

Beskrivning

Kanye West har visats i sina Adidas Yeezy 450 – tidigare känt som Yeezy 451 – i nästan tre år. Det började med olika läkta bilder av variationer av modellen vid tillfällen som Forbes intervjun. Men även andra läckta bilder från olika social medier. Slut exemplaret visades upp för första gången när Kanye West var på väg till Paris Fashion Week och den ikonsika bilden av när han lämnar bilen över vattenpölen.

Kanye West började prata om Yeezy 450 sommaren 2018 när han delade preliminära skisser av den spännande skon. Sedan dess har vi sett många prototyper, och Kanye har till och med setts med YEEZY-modellen offentligt.

Yeezy 450 fick tidigt uppmärksamhet på grund av sin Alien-enhet i ansikts-hugger-stil. 450 modellen är en av Wests vildaste mönster och är en av de sällsynta YEEZY-silhuetterna utan Boost-dämpning, istället för en gjuten yttersula som kramar till en stickad övre. Under de tre åren var det rykten om lansering efter lansering till 2021 där de ändlitgen lanserades i ett mycket exclusive antal.

Den lanserades den 6 mars 2021 genom Adidas Confirm app, YeezySupply och ett antal få andra butiker. Den första variatonen av modellen lanserades i en enkel ”Cloud White” färg som Kanye West gjort med många av senaste nya modellernas första färgkombination. Modellen lanserade med ett original pris på 200 dollar.

Kanye West Wearing Yeezy 450
Bild av Marc Piasecki/Getty

Adidas Yeezy 450 ’Cloud White’ framhäver neutrala nyanser på en dekonstruerad sneaker utvecklad med designassistent från Steve Smith, hjärnan bakom ikoniska silhuetter som sträcker sig från New Balance 997 till Reebok Instapump Fury. Det yttre märket är avlägsnat av den översta stickade textilöverdelen, fäst med en elastisk manschett och ett integrerat snörningssystem. Den minimalistiska designen är inkräktad på den unika konfigurationen av den gjutna yttersulan, med en uppsättning ”fingrar” som omslutar sidopanelerna.

Adidas Yeezy 450 bilder

Bild av Adidas
Seth Fowler – Adidas Yeezy 450 Cloud White Review
  • Designer: Kanye West
  • Passform: Small in Size (Halv storlek större)
  • Kollektion/märke: Adidas
  • Färgscheman: 1+st

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här Yeezy

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Adidas Yeezy 450

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen