Kim Kardashian Med Adidas Yeezy 450 Slides

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Trots oavbruten kritik fortsätter adidas Yeezy att flytta produkten. Några nya förslag (t.ex. Yeezy BOOST 380 ”Covellite”) har inte direkt sålt ut som tidigare, men andra som Yeezy Foam Runner ”MXT Moon Grey” sålde inte bara omedelbart utan hämtar nästan 300% över sina återförsäljarpris på eftermarknaden.

Medan dess öde ännu inte har utvecklats kommer Adidas Yeezy 450 Slides snart att hjälpa Kanye West att föra sina adidas-backade avtryck sneakers till alla som vill ha dem. Förhandsgranskad i augusti 2019 som en del av en berättelse för Forbes, den avskalade, Yeezy 450-informerade skon visades nyligen på Instagram av Kim Kardashian West.

Objektglasen kommer sannolikt att lanseras i en vit, benvit eller solbränd färg, men de är också inställda på att komma i en iögonfallande gul. Trots otaliga memes som jämför den rygglösa skon med löjliga föremål kommer Yeezy 450 Slides sannolikt omedelbart att säljas ut när de släpps. Mr West kommer utan tvekan att fortsätta att driva gränserna med nya Yeezys, särskilt när det gäller Yeezy Rose, och det verkar som att skor som passar i loungen kommer att vara i fokus under överskådlig framtid.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Kim Kardashian Med Adidas Yeezy 450 Slides Bilder

Kim Kardashian Med Adidas Yeezy 450 Slides
Kim Kardashian Med Adidas Yeezy 450 Slides
Bild av @kimkardashian
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen