Adidas Yeezy Boost 700 Släpps i färgen ”Bright Blue”

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Kanye West och Adidas YEEZY-linjen har stora planer för sina April-droppar, en nyckelbit har nu avslöjats: YEEZY BOOST 700 i ”Bright Blue.” Att kombinera mycket Jesus Is King med lite “Wave Runner” är “Bright Blue” ett djärvt och färgstarkt tillskott till det ständigt växande YEEZY-sortimentet.

En stor majoritet av överdelens mesh-, mocka- och läderbyggnad är täckt av en blå nyans som liknar den som väst används på omslaget till hans Jesus Is King-album. På andra håll omger svart mocka de reflekterande bitarna under kragen och omger ett rikt grönt nät som påminner om OG YEEZY BOOST 700 ”Wave Runner” på framfoten. Vita skosnören samlar den övre halvan och under mellansula erbjuder samma orange och svarta blandning som januari YEEZY BOOST 700 ”Sun”. Denna tjocka mellansula är fylld med signatur BOOST-dämpning och en svart fiskebens yttersula kompletterar utseendet.

De anmärkningsvärda YEEZY-läckarna på YEEZY Mafia har lanseringen ”Bright Blue” planerad till 17 april, fem dagar efter att YEEZY 500 High ”Frosted Blue” släpps och fem dagar före ankomsten av YEEZY 500 ”Enflame”, men detta datum har ännu att officiellt bekräftas av adidas. Förvänta dig att MSRP ska vara $ 240 USD.

Butiker

Adidas YEEZY BOOST 700 ”Bright Blue” Bilder

Adidas YEEZY BOOST 700 "Bright Blue"
Adidas YEEZY BOOST 700 "Bright Blue"
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen