Air Jordan 1 Retro High OG “Court Purple” – Liknar ”Metallic” Från 1985

0 1
Read Time:59 Second

I likhet med den mycket eftertraktade Air Jordan 1 High ’85 ”Neutral Grey” och den nyligen avslöjade Air Jordan 1 ”Shadow 2.0” har anmärkningsvärda färger av MJ: s första signatur-sneaker återupplivats eller remixats under 2021. Gå med i listan är den kommande AJ1 Retro High OG ”Court Purple”, där Jordan Brand citerar 1985 OG ”Metallic Purple” som inspirationskälla.

Först plågades i juni 2020 kommer detta nya arrangemang ganska nära det ovannämnda paret. Det pryder vita läderöverdelar som kontrasteras av den ikoniska metalliska lila som finns på kragen, Swoosh och märkeselement på tungan och fotleden. Samtidigt ger en matchande yttersula i Court Purple en extra färgton till designen. Den största skillnaden ligger i strumpfodret, där satin introduceras snarare än att välja standardduk. Detta resulterar i en ny uppdatering av en klassiker, som kommer att levereras i utvidgad dam- och barnstorlek.

Ta en titt på Air Jordan 1 nedan medan du väntar på att paret kommer fram till de listade återförsäljarna den 3 juni som en del av Jordan Brand Summer 2021 Retro-kollektionen.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 Retro High OG “Court Purple” Bilder

Air Jordan 1 Retro High OG “Court Purple”
Air Jordan 1 Retro High OG “Court Purple”
Bild av @NikeNews
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen