Air Jordan 1 ”Electro Orange” – Tidiga bilder

0 0
Read Time:55 Second

Jordan Brands sommar 2021 Air Jordan-kollektion kommer i fokus, och det senaste som avslöjas är en ny Air Jordan 1 ”Electro Orange”. Med ett vitt, svart och orange färgschema som påminner om – men inte direkt associerat med – den populära Air Jordan 1 ”Shattered Backboard” -linjen, ser ”Electro Orange” ut som en av Jumpmans utmärkta midsommarstilar.

Överdelar är helt tillverkade av läder. Klackar, fjärdedelar, krageflikar och toboxar är gjorda i vitt, med svart som används för kontrast på stänkskyddet, ögonblocket och swooshes. Signaturen “Electro Orange” visas på den högblanka kragen för en kontrast uppifrån och nedåt med den orange yttersulan. Ytterligare varumärke anländer via en svart kula-och-vingar-logotyp på krage-flikarna och en Nike-tagg på den svarta nylontungan. Vita mellansulor avrundar utseendet.

Tidiga rapporter släppte Air Jordan 1 ”Electro Orange” den 17 juli i både herr- och grundskolstorlekar. Det här datumet har ännu inte bekräftats av Nike, men när ”Electro Orange” anländer kommer det att kosta $ 170 USD för herrpar och $ 120 USD för par i grundskolan.

Air Jordan 1 ”Electro Orange” bilder

Air Jordan 1 "Electro Orange"
Air Jordan 1 "Electro Orange"
Air Jordan 1 "Electro Orange"
Air Jordan 1 "Electro Orange"
Bild av @s.sam.group

Butiker

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen