Air Jordan 1 High ”Electro Orange” – Detaljerad Titt

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Jordan Brand har massor av nya sneaker-iterationer i kammaren som kommer att rulla ut under sommaren 2021, en av dem är denna Air Jordan 1 High “Electro Orange” som just har dykt upp via detaljerade bilder. På grund av karaktären hos de samordnade färgerna påminner detta förestående erbjudande något om AJ 1 ”Shattered Backboard” -utseendet.

Det mesta av marken här lutar sig på neutrala toner för att sväva överdelarna i hela läder. En ren vit nyans ser vägen till tåboxarna, ankelklaffarna, kvartspanelerna och de nedre klackarna, medan Swooshes, ball-and-wings-insignier, halsöverlägg och tåspetsar kvävs i svart. Intill dessa komponenter lyser “Electro Orange” accenter med livlig känsla när de faller ner på skosnören och ovanpå fotleden. Nike Air-märket som är stämplat till tungorna inleder också mer vit och orange färgblockering.

Staplade under är en mellansula som har presenterats med en ängelaktig yta och yttersulor som kommer översvämmade i sneakersens nominella ton.

Tidiga rapporter har antagit att Air Jordan 1 High “Electro Orange” kommer att lanseras den 17 juli i herr- och grundskolans storlek för $ 170 USD och $ 120 USD, men detta har ännu inte bekräftats på Nikes vägnar.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 High ”Electro Orange” Bilder

Air Jordan 1 High "Electro Orange"
Air Jordan 1 High "Electro Orange"
Air Jordan 1 High "Electro Orange"
Air Jordan 1 High "Electro Orange"
Bild av @Sneakertrigger
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen