Air Jordan 1 High Zoom CMFT ”Stadium Green” – Klassisk Färgblockering

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Det har varit en händelserik början på 2021 för Jordan Brand’s Air Jordan 1 High Zoom CMFT, en moderniserad upplevelse av Air Jordan 1. Den har träffat hyllor i en mängd olika fina färger, kommer att fungera som mittpunkten för en Aleali May samarbete och kommer nu att släppas i en tilltalande ”Stadium Green” makeup. Genom att kombinera klassisk färgblockering med uppdaterade material, kallas ”Stadium Green” tillbaka till Jordan Brand-arvet medan de ser framåt mot sin framtid, samtidigt som de erbjuder ett Boston Celtics-liknande färgschema.

Grön mocka och vita textilier är de två huvudsakliga materialen som används. Den förstnämnda visas på stänkskyddet, snör blocket, utklippt Swoosh, krage klaffar och häl. Det senare lägger till kontrast på kvarter, toeboxar och halsar. Tungan – och den svarta kragen den är placerad framför – har exponerade skumdetaljer för en extra touch av känsla. Två Zoom Air-taggar ger också extra varumärke: den ena är undangömd bakom de laterala ögonblicken, den andra är främre och mitt på tungan. Nedanför fungerar vita mellansulor med Zoom Air-dämpningsinställningar med gröna yttersulor för att avrunda utseendet.

Förvänta dig att Air Jordan 1 High Zoom CMFT ”Stadium Green” släpps hos återförsäljare som Hanon den 3 april, till ett pris av 140 USD.

Butiker

Air Jordan 1 High Zoom CMFT ”Stadium Green” Bilder

Air Jordan 1 High Zoom CMFT "Stadium Green"
Air Jordan 1 High Zoom CMFT "Stadium Green"
Air Jordan 1 High Zoom CMFT "Stadium Green"
Air Jordan 1 High Zoom CMFT "Stadium Green"
Bild av @Hanon
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen