Air Jordan 1 Low ”Spades” – In-hand

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Jordan Brand´s Air Jordan 1 Low kommer att släppas i en ”Spades” -makeup senare i år, och före dess ankomst har vi fått en inblick i spelkortinspirerad stil. Michael Jordans nära band för kort är välkänt – Jumpman erkände det senast 2018 med Air Jordan 1 “Best Hand in the Game” -kollektionen – så den här låga Air Jordan 1 erkänner en av legendens föredragna tidsfördriv på alternativt sätt genom att nicka till en specifik kostym.

Överdelar är uppdelade mellan slående och subtila delar. Den förstnämnda serveras av stänkskydd och kvarter, som är klädda i rött och tar på sig ett invecklat laserat paisley-tryck. Den senare levereras av enkla vita ögonskinn av läder, toboxar, kvarts och klackar. Levande detaljer anländer med ”Q” och “K” (förkortning för “drottning” och “kung”) med högt handguld som visar varje skos sidofötter, en speciell guld- och röd tungmärke med en Jumpman-täckt klöver grafik och en metalliskt guld Swoosh. En röd boll-och-vingar-logotyp på hälen fungerar med vita mellansulor och röda yttersulor för att avrunda utseendet.

Air Jordan 1 Low “Spades” har ännu inte fått något officiellt släppdatum, men kommer troligen att komma någon gång i vår eller sommar. Det återstår att se om Jordan Brand kommer att följa med klubbar, diamanter och lägga till med hjärtan.

Air Jordan 1 Low ”Spades” bilder

Air Jordan 1 Low "Spades"
Air Jordan 1 Low "Spades"
Air Jordan 1 Low "Spades"
Air Jordan 1 Low "Spades"
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen