Air Jordan 1 ”Metallic Purple” – Tidig titt

0 0
Read Time:58 Second

Jordan Brand är inställd på att ta tillbaka Air Jordan 1 “Metallic Purple” i damstorlekar som en del av sin Retro-serie sommaren 2021. En OG-färgväg som debuterade 1985-1986 som en del av AJ1: s första körning, ”Metallic Purple” sågs senast 2009 som en del av ett regionexklusivt fyrpaket som också inkluderade originalet ”Metallic Green”, ”Metallic Orange” och ”Metallic Red” sminkar. Nu är ”Metallic Purple” tillbaka för första gången på över ett decennium, och vi har fått en titt till fots tack vare YankeeKicks.

Även kallad ”Court Purple”, har denna Air Jordan 1 en överdel konstruerad av premium vitt tumlat läder. Dess ”Metallic Purple” moniker tjänas med högglans lila lackläder på kragen och Swooshes. Mer lila detaljer visas också på sidokragflikens kula-och-vingar-logotyp, tungans Jumpman-tagg, kragefodret och yttersulan. Till skillnad från föregångaren ’09, är denna smink av ”Metallic Purple” saknad av Jumpman-märket – vilket ger en äkta original stil.

Leta efter Air Jordan 1 “Metallic Purple” som släpps den 3 juni för $ 170 USD, i väntan på officiell bekräftelse från Nike.

Läs mer om modellen Jordan 1 här.

Butiker

Air Jordan 1 ”Metallic Purple” bilder

Air Jordan 1 "Metallic Purple"
Air Jordan 1 "Metallic Purple"
Air Jordan 1 "Metallic Purple"
Bild av @yankeekicks
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen