Air Jordan 1 Retro High OG “Light Fusion Red”

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

När vi kommer närmare mittpunkten 2021 är det inte för tidigt att hävda att det redan har gått ett ganska stort år för Air Jordan 1. Mer kommer att komma för MJs första signaturskor i sommar, till exempel Air Jordan 1 ”Hyper Royal”, som sannolikt kommer att tilltala dem som godkänner den likadana strukturerade ”Turbo Green” som släpptes 2019. Också avslöjad som en del av Jordan Brand Summer 2021 Retro-kollektionen är AJ1 ”Light Fusion Red”, som verkligen skriker sommaren – en cocktail av röda och apelsiner som är påfallande djärvare än de ovan nämnda arrangemangen.

Paret pryder en bekant vit, smörig läderbas som störs av Light Fusion Red-överlägg. En gyllene Laser Orange-nyans appliceras på kragen och sidoswoosh. De två eldiga nyanserna möts igen på den svarta tungans etikett, där en solnedgångsliknande lutning skapas för att bilda Nike Air-logotypen. För att ytterligare balansera de livfulla färgerna finns fler detaljer i svart på Air Jordan-logotypen på fotleden, strumpan och yttersulan.

Få en förhandsgranskning av AJ 1 nedan innan den anländer till de börsnoterade återförsäljarna den 21 juni i full familj och utvidgad kvinnors storlek.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 Retro High OG “Light Fusion Red” Bilder

Air Jordan 1 Retro High OG “Light Fusion Red”
Air Jordan 1 Retro High OG “Light Fusion Red”
Bild av @NikeNews
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen