air-jordan-1-high-zoom-cmft-2-valentines-day

Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 ”Valentine’s Day” släpps snart

0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Under de senaste åren har varumärken stärkt sina ansträngningar att dra nytta av evenemang och helgdagar. Med en uppsjö av festliga releaser för alla tillfällen har sneakermärken ett par för varje tema. För 2023 har Nike och Jordan Brand gått ihop för att förbereda olika silhuetter för Alla hjärtans dag, förbereda tematiska färgställningar på Air Force 1 Low, Air More Uptempo och flera andra. Utöver listan har Air Jordan 1 High Zoom CMFT 2 officiellt avslöjats i en röd och vit ”Alla hjärtans dag”-look.

Medan vitt tumlat läder utgör en majoritet av ovandelen, stjäl röd sammet showen. Plyschmaterialet skimrar i den hjärtfärgade nyansen vid Swooshes, krage och tåbox, matchande plösen, kragens Wings-logotyp och yttersulans kontur. Under ”ZOOM AIR” och Swoosh på tungan dyker ett ljust färgat hjärta upp som matchar den anpassade innersulan. Ytterligare tematiska detaljer inkluderar texten ”Anytime” och ”Anywhere” broderad i vitt vid hälen på vänster respektive höger skor, samt par som kommer förpackade i en speciell skokartong.

Nike fixar dig med lanseringen av Air Jordan 1 High Zoom CMFT 2 ”Valentine’s Day” som äger rum i damstorlekar den 9 februari via Nike och utvalda återförsäljare till ett pris av 150 USD ~ 1749kr.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike
Jordan

Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 ”Valentine’s Day” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen