Air Jordan 12 Low “Lagoon Pulse” – Easter Egg

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

När påsklovet avtar, är skormärken beredda att måla sina sneakers i pastellfärger och inkludera dolda detaljer (mer passande ”påskägg”) i dessa specialutgåvor. Den kommande Air Jordan 12 Low ”Lagoon Pulse” tar denna påskäggsblankett bokstavligen genom att ge himlen blått accenter med en låda med påskäggförpackning som är allt annat än dold.

Även om det är festligt, är paret fortfarande mångsidigt nog för vardagsbruk tack vare sina vita, släta läderöverdelar och en matchande stenig läderskydd. Dessa vita material visar dock en lätt pärlemorskinnande yta för en lyxig, festlig touch. Metallöglorna och Jumpman-märkta överlägg på stänkskärmen har också en sväng att reflektera ljus genom att välja ett blåbaserat holografiskt utseende. Kalla färger fortsätter på yttersulan, som ser en isig blå yta som liknar den på en annan eftertraktad april-release, Air Jordan 11 ”Legend Blue.” Tips om den vår vänliga ”Lagoon Pulse” finns också under foten och fyller i logotyperna 23 och Jumpman nära tån. Genom att sparka nyhetsfaktorn uppåt kommer paret i en kartong med ett stort ägg från Jordanien märkt på locket.

Kolla in bilderna på Air Jordan 12 Low nedan när du väntar på att paret ska släppas på återförsäljarna den 3 april för $ 200.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 12 Low “Lagoon Pulse” Bilder

Air Jordan 12 Low “Lagoon Pulse”
Air Jordan 12 Low “Lagoon Pulse”
Air Jordan 12 Low “Lagoon Pulse”
Air Jordan 12 Low “Lagoon Pulse”
Bild av @NikeNews
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen