Air Jordan 11

0 0
Read Time:3 Minute, 24 Second

Air Jordan 11

Air Jordan 11 älskas av många sneakers-entusiaster och är alltid utsålda. Jordanskorna är historiska, då Michael Jordan kom tillbaka till NBA, och Air Jordan 11 var hans sneakers för säsongen 1995-1996. Men innan Michael Jordan bar modellen var Tinker tvungen att designa dem.

Tinker Hatfield tänkte att Nike skulle dra ut alla stopp och göra en sko av material som aldrig använts i en basketskor. Först funderade Tinker på att använda några avancerade nylons, men bra han ändrade sig. Tinker ville att Air Jordan 11 skulle se ut som en cabriolet, med en glänsande kropp, så det var därför jordanskorna hade lackläder. Inte bara var det lackläder på Air Jordan 11 som gjorde dem speciella, utan tillägget av en lätt Phylon mellansula med en fullängds Air-Sole-enhet och kolfiberplatta i full längd, liksom att vara stödjande. Men tyvärr fanns det några fel i dem.

För utseendet på själva skon tänkte Tinker (som alltid) på några inspirationer. Om du är konstnär kan allt inspirera dig, så när Tinker såg en gul gräsklippare undrar du hur han passar in i Jordan 11. Enligt Tinker: ”Det finns designers där ute som utformar gräsklippare för att ser ut som sportbilar. ” År 1995-96 slutspelet hade Michael ett dåligt spel med AJ 11, och anledningen till detta är dålig dragkraft i sulorna. Mellansulan skulle också få veck mycket snabbt.

När Air Jordan 11 kom ut år 1995 sålde de för 124,99 dollar. Tre mids-modeller släpptes och två I.E. låga priser (som såldes för $ 115,00). Endast fem par av jordanskorna ”Space Jams” AJ11 gjordes för Michael för filmen Space Jam. Fem färger släpptes igen år 2001-2002 till 125,00 dollar. Åtta Air Jordan 11-låga släpptes år 2001 som såldes för 120,00$ och två I.E. låga nivåer släpptes 2003 $ 119,00. 2006 släpptes ett Defining Moments-paket som innehöll Air Jordan 11 och Air Jordan 6.

 • Signatur: Michael Jordan
 • Passform: True to size
 • Low/Mid/High
 • Kollektion/märke: Nike
 • Färgscheman: 23+ st

Fördelar

 • Majoriteten av användarna köpte jordanskorna på grund av dess estetiska utseende och sa att jordanskorna var en ”head turner”.
 • Skons hantverk och kvalitet är bra enligt de flesta granskare.
 • Många av testarna uppskattar blandningen av fast och klart gummi i yttersulan. Den hårda gummit tar tag i golvet när det klibbiga gummit börjar dra till sig damm.
 • Vissa spelare älskar hur det vadderade nätet på överdelen andas.
 • De flesta av köparna är återköpare av Jordan 11 och kommenterar att skon väckte nostalgi.
 • Den övre ger bra låsning, delar några testare.
 • Ett par användare gillar hur överdelen är tillräckligt styv för att erbjuda fotstöd.

Nackdelar

 • Vissa märker att framfoten känns tät och tillägger att lädret tar lite tid att sträcka. En testare känner till och med obekvämlighet eftersom materialet fortsätter att gnugga på hans tår.
 • Många granskare säger att på grund av klistret av det klara gummit på yttersulan klistrar sig dammet mycket snabbt fast, vilket gör det nödvändigt för dem att göra vanliga våtservetter.
 • Några få skoägare upplever oförklarlig gnissling med sina jordanskor vi olika markunderlag.

Sammanfattning av analysen

Sammantaget köps Air Jordan 11 Retro mer populärt som samlarobjekt eller bärs som en streetwear sneakers snarare än en basketbollsko. Även om det är en bra spelare på basketplanen, för sitt pris på $220, säger många testare att det finns andra skor med bättre teknik till billigare priser. Dessa sneakers är historiska och väldigt fräscha som garanterat kommer dra till sig blickar och komplimanger. AJ11 sneakers är ganska svårt att få tag på då de säljer som smör, just därför har inte så många i Sverige dessa sneakers. Det innebär att du lär vara en av få som har privilegiet att äga ett par. Vi på sneakersanalysen sätter en stark köprekommendation för dig som vill sticka ut me stil!

Butiker

Liknande sneakers

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Air Jordan 11

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen