Air Jordan 4 "Oil Green" / "Seafoam" - Sneakersanaly.se

Air Jordan 4 ”Oil Green” (AKA ”Seafoam”) – Officiella Bilder

0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Februari 2023 kommer att bli en viktig månad för Jordan Brand eftersom dess kommande Air Jordan 1 KO Low-samarbete med Union LA kommer att släppas tillsammans med en uppsjö av nya inline-lanseringar. I linje med det senare är Air Jordan 4 ”Oil Green” ochså kallas Seafoam – en ny version riktad mot sportklädesmärkets dampublik som just har avslöjats i form av officiella bilder.

Om du utvärderar färgblockeringen av denna kommande iteration, kan du göra jämförelsen att de presenteras på ett liknande sätt som Air Jordan 4 ”Military Black”-sminket som lämnades ut till allmänheten förra året, bara med en skvätt av Våranpassad stil. Större delen av den övre halvan är konstruerad med slätt vitt läder och medan solida svarta accenter sticker ut över burarna, häldiskarna och under nätet längs med kvarten och nedre halsen. Eftersom de flesta av skorna är försedda med neutrala toner, kommer den titulära ”Seafoam”-nyansen att lysa när den visas på insidan av fodret, Jumpman-logotyperna ovanpå plösarna och baksidan, öljetter och framfotens mellansulformar.

Återförsäljare har för närvarande dessa planerade att släppas den 9 februari 2023 med priset satt till $200 USD ~ 2249kr. Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike
Jordan

Air Jordan 4 ”Oil Green” / ”Seafoam” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen