Nike Dunk Low "Yellow Heart" - Sneakersanalys.se

Nike Dunk Low ”Yellow Heart” Redo För alla hjärtansdag

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Alla hjärtans dag (Valentine´s Day) är precis runt hörnet och Nike ser till att de täcker alla sina baser, från spirande romanser till långvariga, platoniska relationer. Denna kommande Dunk Low lutar verkligen åt det senare hållet, eftersom den fäster sin häl inte med ett rött hjärta utan ett gult.

Nike Dunk Low ”Yellow Heart” är mycket mer diskret än silhuettens sista bidrag till semestern och saknar till stor del starka färger. Istället klär paret sig nästan helt i vitt, och applicerar nämnda neutrala på det släta och tumlade lädret som bygger ut överläggen respektive basen. Swoosh och yttersula ger en subtil avvikelse i deras benvita finish, medan det Swoosh-präglade hjärtat längs hälen och tillhörande varumärke ytterligare kontrasterar med en klar gul.

För en närmare, officiell titt på Nike Dunk Low ”Yellow Heart”, se nedan. Inget lanseringsdatum har bekräftats ännu men ungefär vid 14 Februari borde de släppas.

UPDATE:
Lanseringsdatum för dessa Womans Nike Dunk Low ”Yellow Heart” är den 2 Februari så håll utkik i de vanliga sneakers butikerna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Nike Dunk Low ”Yellow Heart” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen