Air Jordan 5 ”Raging Bull” – Officiellt Släppdatum

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Jordan Brand återupplivar den älskade Air Jordan 5 “Raging Bull”, en sko som först släpptes 2009 som hälften av ett minnesvärt DMP “Raging Bull” -paket. Denna AJ5 är även känd som ”Toro Bravo” och är en av de mest älskade stilarna från Jumpmans omfattande DMP-initiativ (förkortning för ”Defining Moments Pack”), och detta markerar dess första återutgivande någonsin.

Överdelarna är gjorda av en levande röd mocka som ger skon sin moniker, med en lätt svalande touch från svarta ögonblick plus genomskinlig mittfotnät och halsar. En annan viktig del av ”Raging Bull” är dess reflekterande tunga, broderad med en stor svart Jumpman-logotyp. En tonal ”23” -träff trimmad med svart visas på sidohälen och en annan svart Jumpman placeras på baksidan.

Spetsväxlar blandar genomskinlig och röd plast, kragen och tungan är gjorda i svart och insidan av tungan har ett tyg Air Jordan-märke. Ner nedan presenteras mellansulor i svart med tandade vita och röda detaljer mot framfoten och en tydlig Air Max-enhet vid hälen. En prick levereras av isiga blå yttersula – den enda avvikelsen från OG-paret, som använde enkla genomskinliga yttersulor. En välbekant låda med träskivtryck ger en sista återuppringning till den ursprungliga versionen.

Air Jordan 5 ”Raging Bull / Toro Bravo” släpps på Nike kommer den 10 april. MSRP är satt till $ 190 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 5 ”Raging Bull” Bilder

Air Jordan 5 "Raging Bull"
Air Jordan 5 "Raging Bull"
Air Jordan 5 "Raging Bull"
Air Jordan 5 "Raging Bull"
Air Jordan 5 "Raging Bull"
Air Jordan 5 "Raging Bull"
Bild av @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen