Air Jordan 6 “Electric Green” – Med Glow-In-The-Dark Yttersula

0 0
Read Time:59 Second

När Air Jordan 6 firar 30-årsjubileum levererar den en hälsosam blandning av original- och retrostilar. Den ikoniska ”Carmine” -färgvägen satte igång firandet i mitten av februari, men ett nyligen bekräftat par i en ”Electric Green / Black” -mix är redo att lägga till en stämning i den tidigare kategorin i juni.

I linje med modellens inledande stil från 1991, njuter det kommande paret nästan uteslutande av en mörk nubuck i hela sin övre del. Spetsbygeln och tunghöljet bibehåller sin ursprungliga konstruktion, men de doppas delvis i neoninspirerad stil. Racerbilsinformerade dragflikar på hälen njuter av den livfulla gröna tonen och sitt ovanför Jumpman-märket (inte “NIKE AIR). Mellansulor presenterar dock den mest framträdande ”Electric Green” -färgen, som ersätter Chicago Bulls-vänliga infraröda nyanser från decennierna. Som en modern touch till de populära Jordans har Team Jumpman lagt till den halvgenomskinliga slitbanan under foten.

En Nike SNKRS-utgåva har enligt uppgift planerats till 5 juni, men pågående förseningar kan påverka det. Under alla omständigheter kan du njuta av en titt på retro Jordan 6 här nedan.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

The Air Jordan 6 “Electric Green” Bilder

The Air Jordan 6 “Electric Green”
The Air Jordan 6 “Electric Green”
Bild av @NikeNews
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen