Bad Bunny x Adidas Campus “Cloud White” Endast början av 2023

0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Om det fanns en kort lista över personer som hade det bästa 2022, skulle Bad Bunny definitivt vara med på den. Förutom att slå turné- och streamingrekord utökade den puertoricanske superstjärnan sitt Adidas-samarbete för att flytta fler enheter och göra mer nytta. Och innan januari är slut kommer det monumentala samarbetet att släppa sitt första par på det nya året: ett Adidas Campus i ”Cloud White”.

Vid en snabb blick framstår det outgivna paret – som ses i artistens musikvideo och minidokumentär ”El Apagón” som en ny siluett från den tyska sportklädesgiganten, men en närmare granskning avslöjar designtips med rötter i 1970- och 80-talen. Hårig mocka utgör hela sneakers baslager, med profilen 3-Stripes varumärke som avbryter schemat med deras lika dämpade lädermaterial. De nedre hälarna har ett icke-standardiserat stödöverlägg som påminner om adidas Country och utvalda vintage par från Campus. Fastigheter runt kragen ser fyllig dämpning à la Benito Antonio Martínez Ocasio’a berömda Forum Buckle Low.

Andra uppmaningar till tidigare arbete för den tyska institutionen inkluderar ”El Ojo” (”Ögat”)-logotypen, en dubbel tunga och ett skiktat Achielles-hälområde. Skon har traditionellt ”CAMPUS”-märke på sidoprofilen, men zonen strax ovanför den ”åldrade” mellansulan är inlindad i krökt TPU-foxing för förstärkning och estetiska ändamål. Slutligen förblir den informerade basketdragningen under fötterna trogen sin decennier gamla ritning, vilket gör Campus-alternativet till en adidas Originals-produkt genomgående.

Njut av de officiella bilderna av paret här nedan, och räkna med en Adidas CONFIRMED-applansering runt den 28 januari för 150 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Adidas

Bad Bunny x Adidas Campus “Cloud White” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen