Adidas Campus

0 0
Read Time:2 Minute, 11 Second

En klassiker inom sneaker branschen är Adidas Campus, som lanserades under 1980-talet. Under de senaste 10 åren har skon dock varit väldigt aktiv och populär inom skateboard temat. För att underlätta ditt köp har Sneakerasanalys därav valt att analysera den tredje generationen av Adidas Campus (ADV) och förberett detta inlägg.

Adidas Campus 80s 'Black White'
Foto: Goat.com

Historia

Den klassiska sneakern var i början tänkt till att brukas dagligen, men med åren förändrades dessa tankar inom organisationen. Efter stor efterfrågan på dessa stilistiska sneaker-skor från skateboard fans, valde Adidas att lansera en ny modell anpassad för dessa fans. Adidas Campus Vulc blev namnet på den nya skate-ikonen, som gjorde stor succé i marknaden. Populariteten för skon ökade, vilket resulterade med att en ny och förbättrad version lanserades år 2016, vid namn Adidas Campus Vulc II. Den förbättrade versionen var stilren och kunde kännetecknas för att vara smalare än den tidigare versionen.

Adidas Campus Vulc 2 'Chalk White'
Foto: Goat.com

Succén fortsatte och människor började använda skon dagligen, allt eftersom den snygga designen och matchar flertal klädkombinationer. En ny och förbättrad version av sneaker lanserades därav oktober 2018, vilket blev den senaste versionen inom Campus modellen. Det som dock är skillnaden på den senaste versionen är däremot att skon saknar den vulkaniserade sulan. Detta ersättas istället med en vanlig skosula, som både används till skateboarding och daglig brukande.

Passform

Skon känns bra och bekväma på fötterna. Det finns inga negativa aspekter, som klämningar och påtryckningar när sneakern används, samt att det är smidigt och enkelt att ta på sig dem. I helhet glänser skon av komfort, trotts förändringarna i sulan. Det är även värt att tillägga att Geoflex yttersulan i samband med Geofit konstruktionen på sneaker skapar en väl godkänd brädkänsla för skateboard fantaster. Adidas Campus är därav det rätta valet för både fashion och skateboarding, framförallt tack vare sin optimala dämpning och flexibilitet.

Adidas Porter x Campus 'Black Orange'
Foto: Goat.com

Hållbarhet

Tack vare sin anpassning för skateboarding är det en självklarhet att Adidas Campus är en snygg och hållbar sneaker. Den tvåskiktade mockastrukturen uppfyller helt sitt syfte och ger skorna enastående hållbarhet. Som förväntat av adidas är den här sulan tålig och nästan oförstörbar. Du kommer att upptäcka att mycket expertis och erfarenhet investerades i skapandet av adidas Campus ADV.

Adidas Campus 'Collegiate Burgundy'
Foto: Goat.com

Versioner

Adidas South Park x Campus 80 'Towelie'
Foto: Goat.com
Adidas Human Made x Campus 'Light Onix'
Foto: Goat.com
Adidas Human Made x Campus 'Light Blue'
Foto: Goat.com
Adidas Campus 'Ash Blue'
Foto: Goat.com
Adidas Human Made x Campus 'Green'
Foto: Goat.com
Adidas Pharrell Williams x Campus 'Ecru Tint'
Foto: Goat.com

Fördelar

  • Snygg
  • Komfortabel
  • Hållbar
  • (Skön skateboard känsla)

Nackdelar

  • Priset
  • Blir smutsig snabbt (ljusa färger)

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här Adidas

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen