Nike Dunk Low med delade logotyper, Swooshes och yttersulor kommer snart

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

2023 har redan fått en stark start med flera olika rykten och nya lanseringar inom sneaker världen. Nike Dunk Low har dykt upp i flera helt nya färgställningar, varav den senaste tar ”Split”-temat till sitt slutgiltiga koncept.

I sitt varumärke är denna Dunk Low visuellt subversiv, och sammanfogar många av de logotyper som vi är väl vana vid att se i sin helhet. Färgbilden, i jämförelse, är mycket mer bekant, klädd i en ”University Red/Black-LT Silver-White”-palett som frammanar bilder av den ikoniska Air Jordan 1 ”Chicago”. Denna anslutning är nästan förlorad när det kommer till Swoosh och yttersula, eftersom de två armaturerna är delade på mitten ungefär som de intilliggande insignierna. Dessutom har Nike gjort några subtila justeringar av modellens konstruktion, och ersatt dess översta ögla med hårdvaran som främst används på Air Jordan 3.

För en närmare titt på denna kommande Dunk Low, kolla in de detaljerade bilderna nedan. Fler detaljer, från officiella Nike-bilder till ett fast releasedatum, kommer säkert att dyka upp snart, så sitt hårt och håll utkik.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Nike Dunk Low University Red/Black-LT Silver-White Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen