Fragment design x Air Jordan 1 High ”Croc” Sample

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

När vi redan tittar på en Louis Vuitton Epi-läder Fragment design x Air Jordan 1 Sample, har vi nu bilder på en annan tidigare osynlig Fragment design x Air Jordan 1 High Sample. Den välrespekterade sneakerheaden delades av Mayor för att starta det närmaste året och gick till Instagram för att dela bilder på de outgivna och osynliga proverna.

Fortsätter färgtonerna i versionen som släpps officiellt utan ”Black Toe” färgblockering, Fragment designen x Air Jordan 1 High ”Croc” Sample bevisar att Hiroshi Fujiwara och Nike/Jordan Brand gick igenom en omfattande idé- och utvecklingsprocess för samarbetet.

Skornas ovansida uttrycker en blandning av ”Black/Royal Blue” med en konstruktion av premium mockaskinn med krokodilstruktur. Detaljerna förblir desamma med mellanfotsswooshes, ”NIKE AIR” plöslappar, Wings-motiv vid kragen och fragmentariska blixtar vid hälen. Upphöjande skon är vita mellansulor i kombination med kontrasterande svarta gummiyttersulor.

Ta en titt på det tidigare osynliga Fragment designen x Air Jordan 1 High ”Croc”-exemplet nedan.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Fragment Design x Air Jordan 1 High ”Croc” Sample Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen