John Geiger JG Slide - Sneakersanalys.se

John Geiger JG Slide släpp för Våren 2023

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Streetwear-märken, lyxetiketter och fotbeklädnader kämpar ständigt nuförtiden för att se vem som kan designa de mest innovativa rutschbanorna, träskorna och mulorna. Med Ye borta från bilden (för nu) i sportklädesvärlden så det finns en lucka på marknaden för moderiktiga bilder, så John Geiger försöker dra nytta av ögonblicket. Streetwear-designern har precis annonserat sin nya JG Slide som kommer att släppas under våren 23-säsongen.

I ett försök att bli mer medveten om jorden, skapar Geiger sin nya skosilhuett med ett biologiskt nedbrytbart EVA-skum. En trio av tonala färgställningar har avslöjats hittills som inkluderar en ljusgrön, djärv röd och en helt svart variant. Ovandelen är märkt med en ”g”-logotyp som sprider sig över båda fötterna medan hans signaturbeteckning implanteras i fotbäddens häl. Nedanför är sparkarna gjutna med en tandad yttersula som påminner om Ye’s YEEZY SLIDE, bara spikarna här böjer sig upp mot mitten av modellen för lite extra känsla. Dessutom slingrar frasen ”Too Many No’s Not Enough O’s” runt hälen med upphöjda bokstäver.

Titta på bilder här under för att få en närmare titt på dessa nya slides.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

John Geiger

John Geiger JG Slide Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen