Melting Sadness x Adidas Presenterar ”2023 CNY” Sneaker Pack

0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

För att fira det kommande Kinesiska Nyåret återansluter den kinesiska konstnären Zhang Quans etikett Melting Sadness med Adidas Originals för ett skopaket med lekfulla versioner av de klassiska Superstar– och ADIMATIC-siluetterna.

ADIMATIC tar ledtrådar från den traditionella ”Drak- och lejondansen”, som innehåller klocktillbehör och lejondräktsdetaljer över de vävda överdelar. Silhuettens signatursågtandade tå- och hälsektioner efterliknar tigerns vassa tänder medan ögonmotiv löper över sidorna. Snören är dubbelsydda och ytterligare dubbdetaljer kantar de vadderade tungorna. Avrundar utseendet är halvgenomskinliga yttersulor med tassmönstrade botten. ADIMATIC-paren kommer i både blå och orange färgställningar.

Även i sortimentet finns adidas Superstars som tolkar det kommande kaninåret i en väldigt bokstavlig bemärkelse. Superstars finns i blå och rosa färger och är fodrade i vita fluffiga material med all-over-tryck inspirerade av traditionella kinesiska mönstertotemer. Stora puffbollar är fästa på hälarna och svarta prickdesigner på hälen representerar de söta fläckarna på KAROROs ansikte för att avrunda utseendet.

Ta en närmare titt på Melting Sadness x adidas Originals “2023 CNY”-paketet nedan och håll utkik för mer releaseinformation.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas

Melting Sadness x Adidas ”2023 CNY” Bilder

Share

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen