Nike Calm Slide - Bild: Sole Retriver

Nike Calm Slide Med en Yeezy liknande design känsla

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Efter att ha levererat specialerbjudanden som MMW 005 Slide med Matthew M Williams och lekfulla Uptempo Slides, återvänder nu Nike med sin senaste sandal med öppen tå, Nike Calm Slide.


De har en ren och enkel design, ser paren ut att vara tillverkade med EVA i ett stycke med en gjuten Swoosh-märkt rem och spår på fotbädden och bottnen. Tidiga reaktioner på Calm Slides blandas med många som anklagar Nike för att kopiera den skrymmande siluetten och de rundade räfflorna på YEEZY Slides medan andra helt enkelt gillar dem bättre. Hittills har fem färger dykt upp, inklusive ”Black”, ”Sail”, ”Sesame”, ”Geode Teal” och ”Jade Ice”. I och med att adidas har lyckats med sina alldeles egna Adilette 22-rutschbanor och ASICS introducerade sina populära ACTIBREEZE 3D-rutschbanor förra sommaren, kommer nu Nike med sin egen flaggskeppsmodell som ett sent inträde i segmentet.

Ta en närmare titt på alternativa Nike Calm Slide färgerna här nedan. Paren förväntas anlända under de kommande månaderna för $50 USD ~699kr.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Nike Calm Slide Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen