Nike Dunk Low ”Gorge Green” Våren 2023

0 0
Read Time:56 Second

Nike Dunk Low kommer att komma i en ren ”Gorge Green”-färg. Det nya året har börjat och Nike förbereder sig redan för att släppa en mängd olika Dunk Low-färger som kommer att dominera hyllorna under hela året.

Nu lägger avtrycket till ytterligare en återgivning till sin lista med den helt nya ”Gorge Green”-färgen. Den mörkgröna nyansen har nyligen klätt Air Jordan 1 High och Air Force 1 Low, och har nu träffat läderöverdragen på Dunk Low.

Sneakern kontrasteras med en vit läderbas som pryder tåboxarna, mediala panelerna och bakstyckena. Swooshes i profilen ”Midnight Navy” ansluts till bakre flikar märkta med Nike-bokstäver, medan vita mellansulor och tonade bottnar kompletterar designen.

Ta en närmare titt på Nike Dunk Low ”Gorge Green” i galleriet här nedan. Färgvarianten förväntas släppas via Nike och utvalda återförsäljare under våren 2023 för $110 USD ~1349kr.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Nike Dunk Low ”Gorge Green” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen