Nike Dunk Low Vintage "Team Red" - Sneakersanalys.se

Nike Dunk Low Vintage återvänder i Team Red för 2023

0 0
Read Time:58 Second

Nike kommer att sömlöst fortsätta att släppa sian Dunk Low-modell på detaljhandelshyllorna globalt under det nya året, genom att ombilda flera befintliga färgställningar med fräscha inslag som ger den ett nytt liv.

Den tvåfärgade ”Team Red”-versionen kommer att göra en återkomst – och även om den redan lanserades 2022 – återintroducerar Swoosh paret med vintageaccenter hela tiden.

”Coconut Milk”-färgade underlägg börjar erbjudandet på en ljus ton, löper genom de perforerade tåboxarna, mediaalerna och ankelområdena med en skarp finish. Åldrade vinröda paneler motverkar, pryder läderöverdragen med en daterad identitet, medan spetsarna får en krämig nyans.

Sedvanligt Nike-märke är broderat in i plös- och hälflikarna, ömsesidigt stämplade på innersulorna på varje sko. Gulnade mellansulor kompletterar utbudet staplade ovanpå skuggade gummiyttersulor.

Ta en närmare titt på Nike Dunk Low ”Team Red” i galleriet ovan. Paret förväntas släppas senare i år via Nike och utvalda återförsäljare för $120 USD ~ 1349kr.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike
Jordan

Nike Dunk Low Vintage ”Team Red” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen