Nike ISPA Universal - Sneakersanalys.se

Nike ISPA Universal Ny Modell Efter Calm Slides

0 0
Read Time:54 Second

Efter att ha introducerat sina Calm Slides tidigare denna månad, avslöjar nu Nike de två första färgerna för en annan slip-on-modell – Nike ISPA Universal. Paren kommer att försöka konkurrera med liknande erbjudanden på marknaden som Merrell Hydro Moc och adidas adiFOM Q.

Introducerade som en del av varumärkets framåtsträvande ISPA (Improvise, Scavenge, Protect, Adapt)-program, de kommande paren har en formgjuten skumkropp som kombinerar både naturliga småstensfördjupningar och skopor såväl som mekaniska spår. Den snörningslösa tåboxsektionen innehåller ett antal spridda perforeringar, Swoosh-accenter och en pillerformad fönsteröppning som matchar den skulpterade estetiken. Avrundar utseendet är korkinnersulor och trampade bottnar.

Ta en officiell titt på Nike ISPA Universal i ”Mink Brown” och ”Natural” ovan och förvänta dig att paren släpps under de kommande månaderna via Nike och utvalda återförsäljare för $80 USD ~ 1049kr.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Nike ISPA Universal i ”Mink Brown” & ”Natural” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen