pharrell x adidas humanrace nmd s1 maubs - Sneakersanalys.se

Pharrell x Adidas Startar 2023 med NMD S1 MAUBS

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Adidas och Pharrell Williams förbereder sig för att kicka igång 2023 med stil med en helt ny samarbetsversion. Duons långvariga partnerskap fortsätter att driva ut omarbetade sparkar varje år och släppte nyligen en fotbollsinspirerad Humanrace Samba-kollektion.

Pharrells Humanrace-linje riktar nu siktet mot adidas NMD S1, som sågs på Williams själv vid lanseringen av Billionaire Boys Club x New York Yankees i augusti. Sneakern har nu fått officiella bilder och kommer att träffa återförsäljare mycket snart.

Den ganska nya modellen inriktad på livsstilsmarknaden får nu en slående makeover, medan en liknande konstruktion som originalet bibehålls genomgående, åtföljd av förnyade detaljer som ger den ett nytt liv. Den minimalistiska tavlan levereras med en all-over canvaskonstruktion och randig av all Three Stripes-dekor, istället ersatt med vågiga Humanrace-bokstäver som flyter från medialerna och på tåboxarna.

Med titeln ”MAUBS” presenteras den stilrena modellen i en dominerande beige palett, medan bakstyckena är asymmetriskt doppade i ”Cobalt Blue”. Obalanserade linsnören sitter ovanpå stickade tungor i en något ljusare nyans, och kompletterar paret med splitfärgade gummisulenheter utformade med linjära plack och Trefoil-grepp på yttersulorna.

Ta en närmare titt på Pharrell x adidas Humanrace NMD S1 ”MAUBS” i galleriet nedan. Skon har precis släppts i utvalda butiker och kommer att anlända till ytterligare Adidas återförsäljare vid 21 januari.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Adidas

Pharrell x Adidas Humanrace NMD S1 MAUBS Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen