Union LA x Air Jordan 1 KO Low "Leather" - Sneakersanalys.se

Union LA x Air Jordan 1 KO Low läder version

0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Sedan slutet av oktober har Union LA:s senaste samarbetssatsning med Jordan Brand blivit retad i gårdagens allmänt tillskrivna Air Jordan 1 KO-konstruktion. Och medan den lågskurna siluetten ofta är förankrad av beklädd canvas, kommer den Los Angeles-baserade skyltfönstret dessutom att återge sin senaste team-up-satsning i ett sekundärt förslag belagt med selektivt tumlat läder.

Som en hyllning till siluettens ursprungliga utgivning 1986, speglar det andra förslaget i den samarbetande kollektionen den ursprungliga modellens ljusare estetik, eftersom släta mockaöverdrag är bundna med bomullstwilltejp till basskiktet av stenläder som behandlats i en tonal tvätt av ”Light Taupe”. Genom att injicera en titulär personlighet under de djupa Navy Swooshes, samordnar guldgula hängetiketter med framfotens överlägg och tungans sällan sydda accent. Den övergripande dämpade vita ensemblen, som liknar den dominerande siluettens kardborrband, kontrasteras av ett par ”mintgröna” rutor medan en åldrad krämsula avslutar det mångsidigt sammansatta erbjudandet.

Med en premium kolsvart märkeslåda med en guldkedja från Union LA kan du njuta av officiella bilder av Union LA x Air Jordan 1 KO Low ”Leather” medan vi väntar in på releasedatum den 27 januari.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike
Jordan

Union LA x Air Jordan 1 KO Low ”Leather” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen