nike-dunk-low Brwon sail - Sneakersanalys.se

WMNS Nike Dunk Low ”Brown/Sail”

0 0
Read Time:55 Second

Nike Dunk Low blev mer tillgänglig under det senaste året tack vare högre lagernummer och nyutgivningar. När den ikoniska siluetten börjar ytterligare ett år, experimenterar den med färgpaletter, vilket resulterar i förslag som ett par som nyligen fått en yta i brunt och benvitt WMNS Nike Dunk Low ”Brown/Sail”.

I likhet med de flesta av sneakers populära stilar, har det outgivna alternativet en ”färglös”, slät läderbas överlagd med kontrasterande paneler runt framfoten, längs plösen och tvärs över hälen. Profilswooshes och branding på tungetiketten väljer också en brun makeover, förbereder Nike Dunk för hösten. Under foten gynnar sulenheterna en lätt gulfärgad mellansula som har en chokladaktig slitbana.

Inga fasta lanseringsdetaljer för Nike.se har avslöjats av varumärket, men det kommer sannolikt att ändras när sommaren börjar. Under tiden kan du njuta av bilder på skorna framför dig.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

WMNS Nike Dunk Low ”Brown/Sail” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen