Nike Dunk Low en brun version för ”Year of the Rabbit” kollektionen

0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Efter att precis ha gått in i 2023, är det kinesiska nyåret precis runt hörnet, och markerar återkomsten av ”Year Of The Rabbit”. För att fira detta har Nike gått all out med en Jordan Brand-kollektion, olika ”Leap High”-färger över Nike-silhuetter och minst fyra Dunk Lows klädda i temat. Tidigare avslöjade Swoosh vita och röda, blå/röda/vita och bruna/orange/bordeauxfärger av Dunk Low med temat och precis när sneakerheads trodde att det var det, har en taupe presentation dykt upp.

Föredrar olika nyanser av brunt och benvitt, ännu ett kanininspirerat par har kommit. Dess strukturerade bas använder mörkare taupe nyanser medan dess läderöverdrag gynnar off-white. Mjuka chenilleswooshes visas i krämfärgade på sidan och gyllenbruna på medialen, varav den förra matchar tungfliken. Ett brunt foder åtföljs av en chokladbrun tematisk innersula för att erbjuda ytterligare mångfald i färg. Ett tema genomgående i dessa Dunks, ett kaninmotiv är broderat på den laterala hälen i taupe medan en rökig skokartong ser sin kanindesign sällskap av ”2011-2023”-text som pekar på det sista firandet av ”kaninens år” som ägde rum 2011 .

Ändå har Nike ännu inte tillkännagett lanseringen av sina ”Year of the Rabbit” Dunks, inklusive denna taupe färgsättning på skon. Håll utkik för mer information eftersom vi räknar med en lansering mot slutet av månaden via Nike.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Nike Dunk Low ”Year Of The Rabbit” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen