Vita sneakers

5 VITA SNEAKERS FÖR VÅREN 2021!

0 0
Read Time:3 Minute, 19 Second

I detta inlägg skriver vi om 5 vita sneakers som är trendiga under våren 2021. Dessa vita skor skiner under vårsolen och fulländar alla fräscha vår-outfits. Det kan inte gå fel med ett par vita skor våren 2021!
(Länk till butiker visas längst ner i inlägget)

Det här inlägget innehåller referenser till sidor från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa.

Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 har varit trendiga sedan de släpptes, dessa sneakers är väldigt clean och ytterst bekväma när man går runt i stan eller på korta ärenden. Dessa vita skor kommer definitivt ta dina outfits till nästa nivå! De vita skorna är som sagt väldigt bekväma vilket är ett stort plus, speciellt för dig som är aktiv och gillar utomhusaktiviteter. Vi på Sneakersanalysen rekommenderar dessa vita sneakers till dig som vill hålla det ”clean and simple”, vilket är ett vinnande koncept under vardagen och bekväma sammanhang. Dessa är en ”nobrainer” för inköp av skor våren 2021.

Skorna finns att köpa i dessa butiker:

Nike Air Force 1 "07 White". Vita sneakers.
Nike Air Force 1 ”07 White”

Air Jordan 1

Air Jordan 1 har mycket historia bakom sig då det är den legendariske basketspelaren Michael Jordans första signatursko. Dessa vita sneakers är tuffa, sportiga och samtidigt väldigt fräscha. De vita skorna är en ”head turner” och kommer garanterat locka till sig blickar och komplimanger från din omgivning. Sneakersanalysen ger dessa skor en stark köprekommendation under våren 2021 för dig som vill bära en fräsch klassiker med mycket historia bakom sig. Hip-hop och streetwear-stilen kommer på köpet med dessa vita sneakers.

Skorna finns att köpa i dessa butiker:

Air Jordan 1 OG White. Vita sneakers.
Air Jordan 1 ”OG White”

Adidas Stan Smith

Adidas Stan Smith ”Fairway” är ett par vita sneakers med gröna detaljer vid hälsenan, vilket gör skorna fräscha men samtidigt lekfulla. Den gröna detaljen skapar en positiv känsla, precis som våren ger liv till all naturen så får din karaktär en positiv vibe. Man skulle kunna säga att skorna framhäver din positiva personlighet för folk som inte känner dig. Dessa vita sneakers har varit trendiga ett långt tag och kommer förmodligen vara så ett tag framöver. Vi på sneakersanalysen rekommenderar dessa vita skor för dig som vill skina under solen men samtidigt ha en lekfull touch på din outfit under våren 2021! Perfekta skor våren 2021!

Skorna finns att köpa i dessa butiker:

Adidas Stan Smith "Fairway". Vita sneakers.
Adidas Stan Smith ”Fairway”

Vans ”Skool Platform Sneaker”

Vans ”Skool Platform Sneaker” är ett par vita sneakers som ursprungligen används som skateboard-skor. Dessa vita skor är därför lätta och tåliga, samtidigt som skorna har en hip skateboard-stil vilket många uppskattar. De vita skorna är väldigt låga, vilket innebär att de är luftiga och att man kan styla sin outfit med strumpor eller visa ankeln. Vans ”Skool Platform Sneaker” är ett toppköp för vita skor våren 2021, för dig som vill ha en hipsterstil och diggar skateboard-vibes.

Skorna finns att köpa i dessa butiker:

Vans "Skool Platform Sneaker". Vita sneakers.
Vans ”Skool Platform Sneaker”

Converse Chuck Taylor All Star White High

Converse Chuck Taylor All Star White High är ett par vita skor som är en sommarhit, men funkar lika såväl som skor våren 2021. Dessa vita sneakers har en speciell aura runt sig, då de är häftiga och samtidigt väldigt fashion-designade. Converse Chuck Taylor All Star White High vita skor är ett ”safe card” för dig som tvekar på köpvalet kring vilket par skor våren 2021 ska bli. Vi på Sneakersanalysen rekommenderar de vita Converse sneakers till dig som vill hänga på trenden och utstråla en sommarkänsla!

Skorna finns att köpa i dessa butiker:

Converse Chuck Taylor All Star White High. Vita sneakers.
Converse Chuck Taylor All Star White High

Vi på Sneakersanalysen hoppas på att du hittar dina vita skor våren 2021 i detta inlägg. Följ vår nyhetsbrev för fler tips och tricks, och kom ihåg – fortsätt simma… i dina vita sneakers!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen