5 VITA SNEAKERS FÖR SOMMAREN 2021

0 0
Read Time:3 Minute, 23 Second

I detta inlägg rekommenderas fem styckna vita sneakers för sommaren 2021, för dig som inte har bestämt sig vilket par skor som du ska spendera sommaren med! Finns det något fräschare än sprillans nya vita sneakers? Svar: NEJ! Ett par ”cleana” vita sneakers är ett måste i din garderob för sommaren 2021, då vita sneakers tar din outfit till nästa nivå! Läs hela inlägget för att få mer information om de 5 vita sneakers för sommaren 2021. Vi hänvisar dig till butiker som erbjuder följande sneakers, men var snabb då vita sneakers ofta är slutsålda precis innan sommar. Låt solen skina på dina vita skor och se hur människor runt omkring dig bländas av din stil!

Det här inlägget innehåller referenser till sidor från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa.

Air Jordan 1

Air Jordan 1 har mycket historia bakom sig då det är den legendariske basketspelaren Michael Jordans första signatursko. Dessa vita sneakers är tuffa, sportiga och samtidigt väldigt fräscha. De vita skorna är en ”head turner” och kommer garanterat locka till sig blickar och komplimanger från din omgivning i sommarvärmen. Sneakersanalysen ger dessa skor en stark köprekommendation under sommaren 2021 för dig som vill bära en fräsch klassiker med mycket historia bakom sig. Hip-hop och streetwear-stilen kommer på köpet med dessa vita sneakers.

Air Jordan 1 White. sneakers.
Air Jordan 1 White

Skorna finns att köpa i dessa butiker:


Skorna finns att köpa i dessa butiker:

Converse ”Chuck Taylor All Star White High”

Converse Chuck Taylor All Star White High är ett par vita skor som historiskt sätt alltid varit en sommarhit. Dessa vita sommar sneakers har en speciell aura runt sig, då de är häftiga och samtidigt väldigt fashion-designade. Converse Chuck Taylor All Star White High vita skor är ett ”safe card” för dig som tvekar på köpvalet kring vilket par skor sommaren 2021 ska bli. Vi på Sneakersanalysen rekommenderar de vita Converse sneakers till dig som vill hänga på trenden och utstråla en sommarkänsla!


Vans ”Skool Platform Sneaker”

Vans ”Skool Platform Sneaker” är ett par vita sneakers som ursprungligen används som skateboard-skor. Dessa vita skor är därför lätta och tåliga, samtidigt som skorna har en hip skateboard-stil vilket många uppskattar. De vita skorna är väldigt låga, vilket innebär att de är luftiga och att man kan styla sin outfit med strumpor eller visa ankeln. Vans ”Skool Platform Sneaker” är ett toppköp för vita skor sommaren 2021, för dig som vill ha en hipsterstil och diggar skateboard-vibes.

Skorna finns att köpa i dessa butiker:


Adidas Stan Smith "Fairway"
Adidas Stan Smith ”Fairway”

Skorna finns att köpa i dessa butiker:

Adidas Stan Smith ”Fairway”

Adidas Stan Smith ”Fairway” är ett par vita sneakers med gröna detaljer vid hälsenan, vilket gör skorna fräscha men samtidigt lekfulla. Den gröna detaljen skapar en positiv känsla, precis som sommaren ger oss människor sol och liv, så får din karaktär en positiv vibe. Man skulle kunna säga att skorna framhäver din positiva personlighet för folk som inte känner dig. Dessa vita sneakers har varit trendiga ett långt tag och kommer förmodligen vara så ett tag framöver. Dessa vita skor är för dig som vill skina under solen men samtidigt ha en lekfull touch på din outfit under sommaren 2021!


Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 är och har varit trendiga sedan de släpptes, dessa sneakers är väldigt clean och ytterst bekväma när man går runt i stan eller på korta ärenden. Dessa vita skor kommer definitivt ta dina outfits till nästa nivå! De vita skorna är som sagt väldigt bekväma vilket är ett stort plus, speciellt för dig som är aktiv och gillar utomhusaktiviteter. Vi på Sneakersanalysen rekommenderar dessa vita sneakers till dig som vill hålla det ”clean and simple”, vilket är ett vinnande koncept under vardagen och bekväma sammanhang. Dessa är en ”nobrainer” för inköp av skor sommaren 2021.

Skorna finns att köpa i dessa butiker:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen