Adidas expanderar inom Slip-On Trenden Med adiFOM Superstar

0 0
Read Time:54 Second

Slip-on silhuetter har varit på modet under hela 2022, med till synes alla skomärken som har konfigurerat om populariteten av Yeezy Slide och adidas Foam Runner. Från marknadens top som Salehe Bemburys Crocs Pollex Clog till Jordan Brands egna träskoliknande svar, Three Stripes har bestämt sig för att smälta samman två anspråkslösa silhuetter för sin senaste slip-on-konstruktion, adidas adiFOM Superstar.

Genom att tappa snörningssystemet som finns på dess adiFOM Q-motsvarighet och skal-tån på Superstar, är den senares räfflade konstruktion anpassad för en skumensemble i ett stycke. Efterliknar siluetten från 1970 med kolsvarta 3-Stripes längs mellanfoten i tandem med den utmördade hälfliken och trefoil-teckenet, resten av den förenklade kompositionen ägnar sig åt en off-white nyans som speglar Superstars förankring av ett tvåtonat system medan en duo av perforeringar kantar den mediala sidan för andningskomfort.

Medan vi sitter hårt på ytterligare releasedetaljer kan du njuta av officiella bilder på adidas adiFOM Superstar nedan under tiden.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas

Adidas adiFOM Superstar Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
100 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen