air-jordan-1-low-light-steel-grey - Sneakersanalys.se

Air Jordan 1 Low SE ”Light Steel Grey”

0 0
Read Time:59 Second

Nikes modell av ”Circular Design” stannar inte bara vid material. Varumärket återanvänder ofta designelement också, vilket är fallet med den broderade rutten som tidigare setts på Stussy x Nike Air Force 1. Och som bevisas av denna nyligen avslöjade Air Jordan 1 Low, sa att Swoosh ser ännu mer användning i 2023.

Förutom den ovan nämnda Swoosh – som här är gängad i en ljusgrå färg – ersätter denna Air Jordan 1 Low sina vanliga överlägg för sådana som är gjorda av canvas. Deras ”Steel Grey”-finish kompletterar rutorna längs sidan samt Jumpman-märket stämplat på tungan. Logotyperna på andra ställen är istället gjorda i vitt, som matchar både läderbasen och plösen.

För en närmare titt på Air Jordan 1 Low ”Light Steel Grey”, se nedan. Dessa bör nå Nike.com och utvalda återförsäljare inom de närmaste månaderna, så sitt hårt om du vill lägga till ett par till din rotation.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike
Jordan

Air Jordan 1 Low SE ”Light Steel Grey” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen