Air Jordan 11 DMP 2023 - Sneakersanalys.se

Air Jordan 11 ”DMP” kommer tillbaka under 2023

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Även om 2023 precis har börjat, förbereder Jordan Brand sig redan för semesterperioden med sin årliga nedgång i slutet av året. Air Jordan 13 ”Wheat” förväntas komma med på listan, nu sällskap av den ökända Air Jordan 11 DMP som senast släpptes 2006.

Det rapporterats att ”Defining Moments Pack” för närvarande är på gång för en nyutgivning och förväntas bli en dundersuccé bland sneakerheads överallt. Packets medföljande Air Jordan 6 gjorde sin egen återkomst 2020, så fans har varit ivriga att lägga vantarna på Air Jordan 11 för att färdigställa paketets moderna version.

Designen förväntas förbli trogen originalet, med glänsande lackkanter med vågiga detaljer. Vitt mesh accenterar den övre halvan prydd med linjära spetsöglor som ansluter till läderhälräknare matchade med ”Metallic Gold” Jumpman-logotyper och Michael Jordans emblematiska 23-tröjanummer.

Halvgenomskinliga bottnar kompletterar paret på en original ton, vilket främjar MJ:s arv på banan. Det två-pars ”DMP”-paketet som släpptes 2006 kom förpackat i specialutgåvor av boxning och anpassade hangtags, medan det är okänt om denna unika Air Jordan 11-release kommer att komma i samma format.

Det har ännu inte bekräftats av Nike eller Jordan Brand, men håll utkik för mer information kommer snart.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike
Jordan

Air Jordan 11 DMP Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen