Air Jordan 4 ”University Blue”

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

För att fira Michael Jordans lekdagar vid University of North Carolina har Jordan Brand format många silhuetter med utbildningsinstitutionens signaturfärger. Efter att nyligen ha applicerats på Air Jordan 1 Retro High OG som släpps tidigare i mars 2021, släpps nu i temat ”University Blue” på Air Jordan 4, ett utseende som just har avtäckts genom officiella bilder.

Som anges av dess moniker är den nominella nyansen här det som gör det största uttalandet. Den tjärhälsinspirerade nyansen dränker mockaskikt och tungor, snören, liksom de nätade sektionerna ovanpå mittfoten och nedre halsen. Klackarna och ”vingarna” på detta retro-erbjudande får ”Tech Grey” -bakgrunder med svarta prickiga detaljer, den förra har en Jumpman-logotyp istället för det mer gynnade Nike Air-märket. Tungplåster får ett monokromatiskt vitt utseende, höger sida med ett tillägg från Jordan Brand.

Bottenstycken fortsätter motivet med grå / svarta fläckiga mellansulor som kommer ihop par smygande framfotsformar och vit färg som omger dess exponerade Air-enhet.

Om du är intresserad av att köpa Air Jordan 4 ”University Blue” är de inställda på att släppas av utvalda återförsäljare den 28 april 2021 för $ 225 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 4 ”University Blue” Bilder

Air Jordan 4 "University Blue"
Air Jordan 4 "University Blue"
Air Jordan 4 "University Blue"
Air Jordan 4 "University Blue"
Bild av @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen