Nike Air Max 98

0 0
Read Time:2 Minute, 36 Second

Beskrivning

Nike Air Max 98 är en Nike-löparsko som ursprungligen släpptes 1998. Modellan har samma Air-enhet som 97-modellen, men med en helt omgjord övre. Även om det inte var lika populärt som andra Air Max-modeller, anses 98 fortfarande vara ett par måste ha sneakers. År 2018 såg vi flera spännande colorways komma i butiker, med mycket mer att komma under 2019.

Nike Air Max 98 är i full effekt för 2018, och vi kan säga att hype runt denna sneaker ökar när varje ny färgväg avslöjas. Medan 98-modellen verkligen inte är lika stor som de erkända ”flaggskeppsmodellerna” som 97-modellen, kommer bubblans fans ihåg skon med glädje – och mainstream hoppar just nu på bandet.

De moderna versionerna är formade med premium mocka och mesh exteriör, fodrad med mjuk nylon vaddering och vilar ovanpå varumärket Air-sole enhet. Det som gör denna sneaker unik är dess externa snörningssystem bestående av tre spetsöglor vid framfoten, två i mittfoten och öglor nära kragen för optimal passform.

Nike Air Max 98 Gundam
Goat – Gundam
Nike Air Max 98 Supreme Varsity Red
Goat – Supreme Varsity Red
Nike Air Max 98 Chinese New year
Goat – Chinese New Year
BULL1TRC – Nike Air Max 98 Gundam Review

  • Designer: Sergio Lozano
  • Passform: True to size
  • Air Max 98
  • Kollektion/märke: Nike
  • Färgscheman: 50+st

Trendigt

Nike air max 98 har genom historian varit en stapel modell för sortimentet. Genom tiderna har denna modell inte fått en lika stor efterfrågan. Denna modell har dock genom åren haft flera samarbeten med andra populära märken som Olivia Kim, Supreme, NBA lag m.m. Vilket har gjort att denna modell har fortfarande en viss trend inom sneaker kulturen. Denna modell har en bekväm sula som gör att förutom att den är trendig är den även mycket bekväm efter ett par användningar. Denna modell kommer i många olika färgkombinationer och ger möjligheten till en breed mängd stilar.

Nackdelar

Några negativa delar för denna modell är att den är inte lika populär som andra utav märkets retro modeller på marknaden. Denna modell är enligt vissa användare sega och hård när de är nya och behöver tid för att gå in i dem. Denna modell kan även vara lite svår att matcha med en vissa stilar då sneakern är lite mer utav en breddare typ.

Sammanfattning av analysen

Nike Air-sulans enhet i full längd är tillbaka med återkomsten av en gammal skolcharmör, Nike Air Max 98. Nike tappade reviderade utgåvor av denna tidigare kortdistanslöpare medan de valde några av de välbekanta färgerna som är älskade av Air Max fantaster. Om du gillar att titta på fötterna på 1990-talet är den här Air Max-modellen värt en plats i din sneaker-samling.

De moderna versionerna av Air Max 98 är formade med premium mocka och mesh exteriör, fodrad med mjuk nylon vaddering och vilar ovanpå varumärket Air-sole enhet. Det som gör denna sneaker unik är dess externa snörningssystem bestående av tre spetsöglor vid framfoten, två i mittfoten och öglor nära kragen för optimal passform.

Butiker

Likanande Sneakers

Nike Air Max 95

Nike Air Max 97

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen