Nike Dunk Low “Year Of The Rabbit” Officiella Bilder

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Medan Jordan Brand firar det kommande kinesiska nyåret med Air Jordan 1 Low och flera andra modeller, fokuserar Nike hårt på en enda sneaker: Nike Dunk Low. Förutom att hänvisa till erbjudanden från tidigare festligheter, levererar siluetten inte bara en utan två originalfärger, som båda precis har dykt upp i form av officiella bilder.

Säkert utmärkande när det gäller färg, detta par – som du kanske kommer ihåg från läckor tidigare förra året – njuter av en rad svala till varma toner. Från framfoten till hälen växlar överläggen mellan nyanser av blått och orange, medan basen väljer ett mer neutralt, brunfärgat läder. Gult lyser upp yttersulan under foten och kompletterar guldfinishen på ”2023”-dubrae, ”NIKE”-broderiet på bakfliken och kaninsignierna stämplade i hälen. Lika lyxiga är de extra nickarna till zodiakens djur, som den kinesiska karaktären intryckt i den pälsklädda tungan.

För en närmare titt, kolla in de officiella bilderna nedan. Ett fast releasedatum har ännu inte presenterats, det är dock troligt att vi lär oss mer senare den här månaden.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Nike Dunk Low “Year Of The Rabbit” Mulitcolour Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen