Adidas Yeezy Boost 350 V2 – Bone & Blue Färgpalett

0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Kanye West och Adidas YEEZY-linjen erbjuder ett brett utbud av modeller som sträcker sig från bagage-liknande YEEZY 500 High till den sportbilarna YEEZY 700 V3, men bland dess varierade sammansättning YEEZY BOOST 350 V2 fortsätter att vara en hörnstenprodukt. Sedan debuten 2016 har det blivit en nyckelbit i varje YEEZY-säsong, och nu har den dykt upp i en ny ben och blå färg.

Även om det inte är ett smeknamn – officiellt eller annat – i skrivande stund, kombinerar denna YEEZY BOOST 350 V2 konventionella färger och konstruktion med en unik stil. Dess design är centrerad kring sömmen som går från toebox till tunga: den här biten hålls tonal på de flesta 350 V2 men här är den klar i svart och kantad av vitt och poppar av dess Primeknit-bakgrund för att ge ett inifrån och utseende. En annan svart remsa finns också på den flikfria hälen, som går från krage ner till mellansula.

Efterfärgade monofilamentremsor ger en jämnhet i den övre ojämna strukturen, med mörkare nyanser av solbränna på kragen och snören som ger extra kontrast. En Three Stripes-grafik kan ses på insidan av hälen och under isiga blå mellansulor finns tjocka BOOST-fotbäddar för att avrunda utseendet.

I skrivande stund har ett namn och släppdatum för denna YEEZY BOOST 350 V2 ännu inte meddelats – och det kan mycket väl vara ett exempel. Men om den verkligen släpper kommer den sannolikt att sälja för en standard $ 220 USD MSRP.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Bone and Blue Bilder

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Bone and Blue
Adidas Yeezy Boost 350 V2 Bone and Blue
Adidas Yeezy Boost 350 V2 Bone and Blue
Adidas Yeezy Boost 350 V2 Bone and Blue
Bild av @Sneakerjamz_new
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen