Nike Air Max 270

Nike Air Max 270

0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second

Till skillnad från de tidigare Nike Air Max modellerna har denna sneaker modellen en tydlig skillnad vad gäller utseende. Framförallt finns en betydligt stor skillnad på sneakerns underdel och det så kallade ”luft bubblorna”, som är mäts vara 32 mm, vilket är det högsta som tillverkats hittills. Utöver luftbublan har sneakern även en utstickande design , som är sportig och luftig. Detta med anledning till den övre stickade mesh tyget, som skapar den goda andningsförmågan samtidigt som det håller den sportiga designen.

Nike Air Max 270 'White'
Foto: Goat.com

I allmänhet kan denna sneaker kallas en allrounder, då den erbjuder användarna flertal funktioner. Tidigare nämndes den goda andningsförmågan och det sportiga ”looken”, men utöver det finns även andra funktioner som får konsumenten att vilja köpa sig ett par. Framförallt förespråkas komforten som erbjuds i samband med det stadiga stödet som många sportare önskar, men även den lätta vikten och passformen som lockar till sig köpare trots det dyra priset för skorna.

Nike Air Max 270 'White'
Foto: Goat.com

Passform och material

Likt många andra Nike sneakers ebjuds även i denna modell storlekar för både män och kvinnor. Detta med anledning till att förbättra passformen mellan de olika könen. Utöver är passformen väldigt lik de andra sneaker modellerna som märket erbjuder, därav är passformen väldigt mångsidig. Detta innebär att du kan beställa denna sneaker utan att behöva gå upp eller ner i storlek. Dock kan den främre delen av skon vara en aning trång för tårna.

Nike Air Max 270 'White'
Foto: Goat.com

Sneaker har för övrigt en lågprofil i kombination med en ”bootie” konstruktion, vilket betyder att sneakern erbjuder användarna en kramande och säker passform. Trots detta begränsas inte fotledsrörelserna och den frihet som erbjuds hos de flesta lågprofil sneaker modellerna. Ytterligare godheter är dessutom den imponerande andningsförmågan som denna sneaker erbjuder för sina användare, samt den enkla konstruktionen för att sätta på och av sig skorna.

Nike Air Max 270 'White'
Foto: Goat.com

Nike Air Max 270 Versioner

Nike Air Max 270 React 'Multi-Color'
Foto: Goat.com
Nike Travis Scott x Air Max 270 React ENG 'Cactus Trails'
Foto: Goat.com
Nike Air Max 270 'Black White'
Foto: Goat.com
Nike Air Max 270 React 'Oreo'
Foto: Goat.com
Nike Air Max 270 'Triple Black'
Foto: Goat.com
Nike Air Max 270 React 'Bauhaus'
Foto: Goat.com

Fördelar

  • Elegant och sofistikerat utseende
  • Bra komfort och stöd
  • Snygg
  • Lätta
  • Luftig

Nackdelar

  • För snäv öppning
  • Tight om tårna
  • Kan anses vara icke-prisvärd

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här Nike

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen