Nike Air Presto

Nike Air Presto

0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second

Air Presto är en av Nike´s lättvikts kategoriserade skor. Sneakern är en stretchig mesh sko med otroliga egenskaper, bland annat en enorma komforten och passformen som erbjuds vid användning av dessa skor. En sådan komfort som kramar om föttera för varje stegs som tas. Känslan av att fortsätta promenera eller löpa med glädje ökar för varje sekund som dessa skorna används. Dock med risken för enkel slitage efter kortvarig användning.

Nike Air Presto
Foto: Goat.com

Trotts detta har Nike dock lyckats Air Presto modellen att bli en av de mest älskade och eftertraktade skorna i sneakersvärlden. Kanske är detta på grund av det moderna utseendet som erbjuds med dessa par skor, som erbjuder multifunktionalitet, både utseendemässigt med även designmässigt. Dessa skor kan därmed tas med till gymmet, kontoret eller andra vardagliga aktiviteter. Människor älskar därmed denna modell för sin multifunktionalitet och kommer därmed fortsätta vara en favorit för många som älskar denna sneaker och dess komfortabla dämpning system.

Nike Air Presto
Foto: Goat.com

Passform & Material

Sneaker har en flexibel överdel som underlättar användningen av skon. Den låga toppen på Air Presto får alla typer av fötter, vare sig stora och breda eller små och smala plats i skon utan några bekymmer. Ett plus med denna modell är dessutom tåboxen, som är tillräckligt stor för att inte klämma tårna, men samtidigt erbjuda komfort och frihet för dina fotledstörelser.

Nike Air Presto
Foto: Goat.com

Utöver flexibiliteteten erbjuds även rikligt med stöd för mittfoten, som hålls på plats. Detta är särskilt viktigt för dig som önskar utnyttja multifunktionalitet och nyttja dessa skor till löpningar. En ytterligare funktion som stöder detta och underlättar dina varma sommardagar är stretchmaterialet, som används på ovandelen av skon. Detta material täcker mestadels överdelen av sneakern, vilket ger en god ventilationsförmåga som anses vara bättre än de andra modellerna som Air Huarache.

Nike Air Presto
Foto: Goat.com

Nike Air Presto Versioner

Nike Off-White x Air Presto 'White'
Foto: Goat.com
Nike Air Presto 'Triple Black'
Foto: Goat.com
Nike Off-White x Air Presto 'The Ten'
Foto: Goat.com
Nike Air Presto 'South Korea'
Foto: Goat.com
Nike Air Presto 'Sunrise' 2021
Foto: Goat.com
Nike Air Presto 'Black White'
Foto: Goat.com

Fördelar

  • Elegant och sofistikerat utseende
  • Bra komfort och stöd
  • Lätta
  • Enkla att ta på sig
  • Luftig

Nackdelar

  • Icke prisvärd
  • Slits sönder enkelt
  • Icke- hållbar
  • Ej ”all-väder” anpassad

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här Nike

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen