Nike React Element 87

0 0
Read Time:2 Minute, 16 Second

Nike React Element 87 är en sneaker som är en del av React Element kollektionen. Tidigare publicerades en artikel om React Element 55, som kan anses vara en billigare version av React Element 87. Detta med anledning till att Element 87 är en premium version med framförallt utstickande material val. Komforten på båda versionerna kan dock sägas vara dylika, dock är skillnaden den förstklassiga estetiken som erbjuds med Element 87. För många användare är dessa sneakers de självklara valet för både tränings och vardagsliv, framförallt med anledning till de flera olika förkombinationerna och design som erbjuds. För dig som söker hållbarhet är detta dock inte det perfekta valet.

Nike React Element 87 'Anthracite'
Foto: Goat.com

Storlek och passform

Sneakern har en väldigt bra passform och storlek, speciellt med tanke på att den passar till både smala och breda fötter. Utöver detta är storleken på dessa sneakers ”true to size”, alltså behöver köparen varken gå upp eller ner i storlek när hen tänkt att köpa dessa skor. Det rekommenderas dock att skorna testas innan köp vid närmsta butik, med anledning till att det är extra viktigt att köpa dessa skor i rätt storlek, då det har en avgörande roll på komforten. Detta påverkar även utseendet på sneakern, eftersom alltför stora storlekar kan skapa ett skrynkligt utseende.

Nike React Element 87 'Anthracite'
Foto: Goat.com

För övrigt har sneakern en tunga som formas efter fötter och anklar, med en vadderande krage. Något som är extra positivt är framförallt korkinläggssulorna, som ökar komforten på sneakern, samtidigt som andningsförmågan ökas. Tidigare nämndes vikten av storleksval för passform, Nike har dock inga damstorlekar på denna sneaker och damerna hänvisas därav till att köpa en och en halv mindre storlek än vanligtvis.

Nike React Element 87 'Anthracite'
Foto: Goat.com

Om ni tidigare har läst artikeln om React Element 55, så vet ni förmodligen att ”React Foam” tekniken är hittills Nikes lättaste material, som även används på dessa par sneakers. Utöver den lätta vikten erbjuder denna teknik även maximal komfort och dämpning, som varar under en hel dag. Många användare nyttjar dessa sneakers därmed till både gym och vardagsliv, framförallt med anledning till den suveräna designen som kombinerar det gamla med det moderna.

Nike React Element 87 Versioner

Nike React Element 87 'Solar Red'
Foto: Goat.com
Nike React Element 87 'Royal Tint'
Foto: Goat.com
Nike React Element 87 'Light Bone'
Foto: Goat.com
Nike React Element 87 'Neptune Green'
Foto: Goat.com
Nike React Element 87 'Red Orbit'
Foto: Goat.com
Nike React Element 87 'Hyper Fusion'
Foto: Goat.com

Fördelar

  • Elegant och sofistikerat utseende
  • Bra komfort och bekvämhet (jämförs ibland med Adidas Boost)
  • Korkfodrad innersula
  • Enorm andningsförmåga
  • Stabil och avslappnande dämpning
  • Färger
  • Lättvikt

Nackdelar

  • Risk för enkel slitage
  • Enkel nedsmutsning, speciellt på ovandelen
  • ”Tungan” på skon är väldigt tunn och står inte still vid vandringar, vilket kan vara irriterande

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här Nike

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen